Skip to content

Consulent Therapeutische Elastische Kousen regio Friesland

FrieslandTherapeutische elastische steunkousen

Wat ga je doen?

Ben jij een ondernemende ervaren huidtherapeut of in bezit van het erkende diploma TEK? En houd jij van een zelfstandige baan in de regio Friesland waarbij je team (van maar liefst 50 toffe collega’s) op afstand werkt en je ondersteund wordt door een fijne, professionele organisatie waar ontwikkeling en vakmanschap hoog in het vaandel staan? Dan zouden we heel graag met jou willen kennismaken! We zoeken in principe iemand voor 20 uur per week maar we nodigen je ook graag uit om te reageren als je 16 of 24 uur wilt werken!

Wat ga je doen?

In de functie van Consulent TEK ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten en afleveren van de steunkousen op verschillende locaties en instellingen in de provincie Friesland. Je werkt vanuit diverse spreekuurlocaties in de regio. Je werkt nauw samen met voorschrijvers en onderhoudt de contacten met de diverse thuiszorgorganisaties, verpleeg- en zorginstellingen. Je bent gericht op uitbreiding van de spreekuren en probeert kansen te benutten. Daarnaast willen we uitbreiden met het aanmeten en afleveren van steunzolen. Fijn als je daar al ervaring mee zou hebben en anders de bereidheid hebt om het te leren. We hebben alle kennis in eigen huis om jou daarin verder te ontwikkelen.


Livit Ottobock Care is een vlotte organisatie met korte lijntjes waar we blij worden van nieuwe ideeën en een enthousiaste aanpak. Je werkt in een team van 50 TEK consulenten die verspreid over het hele land werken. Je hebt makkelijk contact met elkaar en er worden met regelmaat regionale en landelijke bijeenkomsten georganiseerd.


Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Ton de Voogd van der Straaten (Business Manager TEK) 06-14773671 of via mail tvoogd@livit.nl. Of je solliciteert direct via de button op onze website.

Wat breng je mee?


  • Ervaring als TEK consulent en een pré ervaring met aanmeten/ afleveren van steunzolen
  • Erkend diploma Therapeutisch Elastische Kousen of (bijna) afgeronde opleiding HBO Huidtherapie
  • Pro-activiteit om jouw spreekuren in de regio verder uit te breiden
  • Klantgerichtheid en doorzettingsvermogen
  • Dat onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken ook bij jou passen!

Wij bieden:

  • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele flexibele en snelgroeiende organisatie.
  • Salariëring voor deze functie is conform de CAO metaal en techniek, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.
  • Daarnaast heb je recht op maar liefst 38 vakantie- en ATV dagen (bij een fulltime dienstverband).
  • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabitz” (zie www.goodhabitz.com),
  • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.

of