Overslaan naar content

Coördinator Supply Chain

Wat ga je doen?

In Dordrecht staat onze productiehal waar 130 collega's dagelijks zorgdragen voor de productie van orthopedische hulpmiddelen als pro- en orthesen en orthopedische schoenen. Op zo’n 400 locaties in ’t land worden dagelijks deze hulpmiddelen aangemeten door de orthopedisch adviseurs. Vervolgens worden deze hulpmiddelen speciaal in Dordrecht op maat gemaakt, enerzijds met behulp van de nieuwste technieken bijvoorbeeld een robot, anderzijds worden bepaalde producten nog helemaal handmatig gefabriceerd. Om vervolgens gedistribueerd te kunnen worden om uit te leveren aan onze klanten. In deze levendige productiehal is het een veelzijdigheid van verschillende werkzaamheden!

Om dit gehele proces van productie en distributie soepel te laten verlopen, continue te verbeteren en aan te sturen zijn we op zoek naar een gedreven Coördinator Supply Chain.


Wat ga je doen?

Als Coördinator Voorraadbeheer ben je verantwoordelijk voor het operationele voorraadbeheer. Je beheert de artikeldata met betrekking tot de logistieke aansturing, zoals min/max niveaus en voorraadbeheer op klantniveau. Daarnaast bereid je inventarisaties voor en begeleid je deze en je bent betrokken bij het in- en uitfaseren van artikelen.

Je speelt een cruciale rol in het bewaken van KPI's in het proces en op basis daarvan voer je corrigerende acties uit en initieer je verbetervoorstellen. Door jouw proactieve aanpak draag je bij aan een efficiënt voorraadbeheer en een soepel logistiek proces. Daarnaast heb je een verbindende rol tussen de afdelingen en verschillende teams en geef je leiding aan verbeterprojecten.


Je werkt in een hecht en gezellig team van collega’s verdeeld over de afdelingen logistiek en werkvoorbereiding. Livit is een vlotte organisatie met korte lijntjes waar men blij wordt van nieuwe ideeën en een enthousiaste aanpak.

Interesse? Druk dan op solliciteren, dan zien we graag jouw korte persoonlijke indruk met een cv via het door

Wat breng je mee?

 • HBO werk en denkniveau met maximaal 1-3 jaar ervaring op gebied van supply chain en procesverbeteringen
 • Ervaring met excel en data management
 • Analytisch en creatief denkvermogen
 • Je werkt procesmatig en kan structuur aanbrengen
 • Kennis van ERP systemen, liefs van Navision en Business Central
 • Communicatief vaardig, je bent een verbinder
 • Dat onze kernwaarden: samen, trots. gedreven en betrokken ook bij jou passen!

Wij bieden:

 • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele flexibele en snelgroeiende organisatie.
 • Salariëring voor deze functie is conform de CAO metaal en techniek, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.
 • Daarnaast heb je recht op maar liefst 38 vakantie- en ATV dagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabitz” https://www.goodhabitz.com/nl-nl/
 • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.

of