Overslaan naar content

Functioneel Beheerder

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een functioneel beheerder voor het team Business Information Management team, bestaande uit twee Business Controllers een BI analist, twee Functioneel beheerders, twee Applicatiebeheerders en een artikelbeheerder.


Als Functioneel Beheerder ben jij de spin in het web binnen de organisatie. Je bent de verbindende factor tussen de informatiebehoefte en werkprocessen van de gebruikers binnen Livit en onze huidige applicaties. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het beoordelen van gewenste aanpassingen en beslissen of deze moeten worden doorgevoerd. Je werkt heel nauw samen met je team, procesmanagers, operationeel management en IT. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het inregelen van nieuw afgesloten zorgcontracten. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de benodigde aanpassingen worden gemaakt. Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat alle processen efficiënt verlopen.

Uiteraard word je betrokken of krijg je een verantwoordelijkheid in lopende of nieuwe projecten.

In deze functie werk je hybride, zowel vanuit het kantoor in Amsterdam (of Dordrecht) als vanuit huis. 

Wat breng je mee?

Als Functioneel Beheerder ben je communicatief sterk en weet je goed te schakelen tussen verschillende stakeholders. Je bent in staat om complexe informatie te vertalen naar begrijpelijke taal. Je hebt een proactieve houding en neemt initiatief om verbeteringen aan te dragen. En je bent in staat om goed overzicht te houden en prioriteiten te stellen.


Wij bieden:

  • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele flexibele en snelgroeiende organisatie.
  • Salariëring voor deze functie is conform de CAO metaal en techniek, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring en zal tussen 3700 en 4800 euro bruto per maand bedragen. 
  • Daarnaast heb je recht op maar liefst 38 vakantie- en ATV dagen (bij een fulltime dienstverband) 
  • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabitz” zie www.goodhabitz.com/nl-nl/ dus mocht je bijvoorbeeld je Excel-kennis willen verbeteren: dan kan dat!
  • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.

of