Overslaan naar content

Logistiek Medewerker voorbereiding spreekuur

Wat ga je doen?

Wie komt ons topteam versterken in Dordrecht en helpt mee aan een soepel lopend logistiek proces?

Jij zorgt ervoor dat de klanten van Livit op tijd hun speciaal op maat gemaakte hulpmiddelen (bijvoorbeeld speciale schoenen of prothesen) krijgen!


Hoe gaat het in z’n werk?

Op zo’n 400 locaties in ’t land worden dagelijks deze hulpmiddelen aangemeten door de orthopedisch adviseurs. Vervolgens worden deze hulpmiddelen speciaal in Dordrecht op maat gemaakt, enerzijds met behulp van de nieuwste technieken bijvoorbeeld een robot, anderzijds worden bepaalde producten nog helemaal handmatig gefabriceerd. In de levendige productiehal is het een veelzijdigheid van verschillende werkzaamheden!


Wat ga jij doen?

Allereerst ga je te werk volgens een speciaal gemaakt inwerktraject. Daarna ga je aan de slag voor een tijdige aanlevering van datgene besteld is. Je zorgt ervoor dat de “kratten” met de bestelde hulpmiddelen per orthopedisch adviseur klaar staat om s avonds verzonden te worden. Daarnaast verzorg je een correcte administratieve afhandeling. Ook ontvang je en controleer je binnengekomen goederen en zorgt dat ze op de juiste plek worden opgeslagen. Ook het verwerken en oplossen van retouren, waarbij je regelmatig contact hebt met andere partijen (bijvoorbeeld leveranciers), behoort tot je werkzaamheden.


Op deze afdeling steek je graag je handen uit de mouwen, werk je nauwkeurig en heb je geen problemen om soms onder tijdsdruk te werken.

Je werkt in een hecht team van totaal 18 collega’s bij de afdeling Logistiek. Fijne, betrokken collega’s. Je overlegt dagelijks wat er moet gebeuren en gaat met elkaar aan de slag om het werk af te krijgen. Livit is een vlotte organisatie met korte lijntjes waar men blij wordt van nieuwe ideeën en een enthousiaste aanpak.

Wat breng je mee?

 • Liefst ervaring met logistieke werkzaamheden, maar sowieso drive, passie en enthousiasme om je werk elke dag zo goed mogelijk te doen!
 • Accuraat en netjes kunnen werken
 • Zelfstandigheid, je hoeft niet bij de hand genomen te worden
 • Een “hands-on” mentaliteit; je weet van aanpakken.
 • Zin om in een gezellig maar hardwerkend team te werken.
 • Dat onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken ook bij jou passen!

Wij bieden:

 • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele flexibele en snelgroeiende organisatie.
 • Salariëring voor deze functie is conform de CAO metaal en techniek, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.
 • Daarnaast heb je recht op maar liefst 25 vakantie en  13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabitz” https://www.goodhabitz.com/nl-nl/
 • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.
Op locatie
 • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Logistiek / Werkvoorbereiding

of