Skip to content

Orthopedisch adviseur in Opleiding (regio Randstad)

AmsterdamOrthopedisch advies

Wat ga je doen?

Bij Livit werk je met de nieuwste producten, materialen en digitale aanmeet- en productietechnieken. Want al zal het ambacht nooit uit ons vak verdwijnen, wij geloven in innovatie en investeren daarom volop in nieuwe technieken, zoals robotica, scannen (digitaal aanmeten) en 3D printen. In Dordrecht staat onze nieuwe “slimme fabriek” waar dagelijks, naast de meest prachtige en complexe prothesen, ook orthesen en (OSA) schoenen worden geproduceerd.


Wat ga je doen?

Naast jouw deeltijd opleiding Orthopedische (schoen) Technologie ga je onder supervisie van een ervaren orthopedisch adviseur aan de slag met het aanmeten, passen en afleveren van pro- en orthesen of schoenen, afhankelijk van je opleidingsrichting. De opleiding geeft richting aan wat je wanneer gaat leren bij ons. Zodat je na het afronden van de opleiding zelfstandig als orthopedisch adviseur aan het werk kunt!

Verder kom je te werken in een superleuk multidisciplinair team van collega’s die verdeeld zijn over de locaties in de betreffende regio waar je gaat werken. Ieder met z’n eigen expertise op de vakgebieden waar Livit actief is, zoals pro- en ortheses, orthopedische schoenen, steunzolen en therapeutische elastische steunkousen (TEK). Kortom een hele inspirerende omgeving waarbij jij je zowel op je eigen vakgebied verder specialiseert, maar ook in de breedte ontwikkelt. 

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Marco Toor (regiomanager) via mtoor@livit.nl of 06-14277796) Of je solliciteert direct via de button op onze website.


Wat breng je mee?

  • Drive om werken en leren te combineren!
  • MBO of HBO- achtergrond in de orthopedische of aanverwante branche. Bijvoorbeeld DHTA of bewegingstechnologie.
  • Resultaat- en Klantgerichtheid, gericht op samenwerking
  • Fijne, sterke gespreksvaardigheden
  • In bezit van Rijbewijs B
  • Woonachtig in de regio Rotterdam, Den Haag of Amsterdam
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Dat onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken ook bij jou passen!

of