Overslaan naar content

Orthopedisch Adviseur Pro- en Orthesen regio Utrecht, Ede, Tiel, Amersfoort en Arnhem

Wat ga je doen?

In de regio Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Tiel en Ede hebben we diverse mooie vestigingen van Livit waar fijne collega’s werken met verschillende functies en expertises, maar allemaal met dezelfde missie: “we zetten ons maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken zodat ze weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen”. 

Nu willen we graag uitbreiden met nieuwe enthousiaste collega's!


Wat ga je doen?

In de functie van orthopedisch adviseur/ instrumentmaker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van pro- en orthesen. Je werkt nauw samen met fysiotherapeuten, ergotherapeuten en revalidatieartsen en vormt zo een behandelteam waarmee je een multidisciplinair spreekuur houdt. Tevens onderhoud je de contacten met de bestaande ziekenhuizen, revalidatiecentra en verpleeg- en zorginstellingen. 

Je komt dus te werken in een superleuk multidisciplinair team van collega’s die verdeeld zijn over meerdere locaties in de betreffende regio.  Ieder met z’n eigen expertise op de vakgebieden waar Livit actief is, zoals pro- en ortheses, orthopedische schoenen, steunzolen en therapeutische elastische steunkousen (TEK).


Je komt in een vlotte organisatie met korte lijnen waar men blij wordt van nieuwe ideeën en een enthousiaste aanpak. Dus deelnemen aan interne werkgroepen, zodat je jouw kennis en ervaring kunt delen met onze organisatie, is altijd mogelijk!

Bij Livit werk je met de nieuwste producten, materialen en digitale aanmeet- en productietechnieken. Want al zal het ambacht nooit uit ons vak verdwijnen, wij geloven in innovatie en investeren daarom volop in nieuwe technieken, zoals robotica, scannen (digitaal aanmeten) en 3D printen. In Dordrecht staat onze nieuwe “slimme fabriek” waar dagelijks, naast de meest prachtige en complexe prothesen, ook orthesen en (OSA) schoenen worden geproduceerd.


Waar je gaat werken in de regio Utrecht -Ede - Arnhem? We zullen proberen om rekening te houden met de plaats waar je woonachtig bent. 

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met één van de regiomanagers; Dirk de Visser (06-53768272) of Bas van de Brand (06-42658693).  Of je solliciteert direct via de button op onze website.

Wat breng je mee?

 • Resultaat- en Klantgerichtheid, gericht op samenwerking
 • Fijne, sterke gespreksvaardigheden
 • Beschikbaarheid 32- 40 uur per week, in bezit van Rijbewijs B
 • Dat je voldoet aan de eisen conform het Kwaliteitsregister voor Orthopedisch Technologen (KWOT)
 • Dat onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken ook bij jou passen!

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele, innovatieve flexibele en snelgroeiende organisatie.
 • Salariëring is op basis van kennis, opleiding en ervaring, passend binnen de CAO metaal en techniek.
 • Daarnaast heb je recht op maar liefst 38 vakantie- en ATV dagen (bij een fulltime dienstverband)
 • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabtz” zie www.goodhabitz.com
 • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.
Op locatie
 • Ede, Gelderland, Nederland
Orthopedisch advies

of