Overslaan naar content

Orthopedisch Adviseur Schoentechniek Utrecht Ede

Wat ga je doen?

In de regio Utrecht en Ede hebben we mooie vestigingen van Livit waar een team van fijne collega’s werkt met verschillende functies en expertises, maar allemaal met dezelfde missie: “we zetten ons maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken zodat ze weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen”.


Nu willen we graag uitbreiden met een nieuwe enthousiaste collega!


In de functie van Orthopedisch Adviseur Schoentechniek (ook wel Orthopedisch Schoenmaker genoemd) ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van orthopedische schoenen op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met artsen/voorschrijvers in de regio en onderhoudt contacten met bestaande ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen.

Een team bestaat uit meerdere collega’s, Ieder met z’n eigen expertise op de vakgebieden waar Livit actief is. Je komt in een vlotte organisatie met korte lijnen waar men blij wordt van nieuwe ideeën en een enthousiaste aanpak. Dus deelnemen aan interne werkgroepen, zodat je jouw kennis en ervaring kunt delen met onze organisatie, is altijd mogelijk!


Bij Livit werk je met de nieuwste producten, materialen en digitale aanmeet- en productietechnieken. Want al zal het ambacht nooit uit ons vak verdwijnen, wij geloven in innovatie en investeren daarom volop in nieuwe technieken, zoals robotica, scannen (digitaal aanmeten), 3D printen, virtual reality en nanotechnologie. In Dordrecht staat onze nieuwe “slimme fabriek” waar dagelijks, naast het meest prachtige en complexe OSA schoeisel ook orthopedische hulpmiddelen worden geproduceerd en gedistribueerd. Tevens hebben we onze eigen schoenenlijn Ambulo.


Ben je benieuwd naar ons bedrijf, de functie of wil je eens afspreken in Dordrecht om zo ook een indruk te krijgen van onze productielocatie?
Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Dirk de Visser (regiomanager) 06-53768272 of via mail dvisser@livit.nl. Of je solliciteert direct via de button onderaan de vacature.

Wat breng je mee?

 • Resultaat- en Klantgerichtheid, gericht op samenwerking
 • Fijne, sterke gespreksvaardigheden
 • Beschikbaarheid 32- 40 uur per week, in bezit van Rijbewijs B
 • Dat je voldoet aan de eisen conform het Kwaliteitsregister voor Orthopedisch Technologen (KWOT)
 • Dat onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken ook bij jou passen!


Wij bieden: 

 • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele, innovatieve flexibele en snelgroeiende organisatie.
 • Salariëring is op basis van kennis, opleiding en ervaring, passend binnen de CAO schoentechniek.
 • Daarnaast heb je recht op maar liefst 39 vakantie- en ATV dagen (bij een fulltime dienstverband)
 • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabitz” zie www.goodhabitz.com
 • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.
Op locatie, Remote
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
 • Ede, Gelderland, Nederland
+1 meer
Orthopedisch advies

of