Skip to content

Orthopedisch Medewerker (regio Randstad)

AmsterdamOrthopedisch advies

Wat ga je doen?

Bij Livit werk je met de nieuwste producten, materialen en digitale aanmeet- en productietechnieken. Want al zal het ambacht nooit uit ons vak verdwijnen, wij geloven in innovatie en investeren daarom volop in nieuwe technieken, zoals robotica, scannen (digitaal aanmeten) en 3D printen. In Dordrecht staat onze nieuwe “slimme fabriek” waar dagelijks, naast de meest prachtige en complexe prothesen, ook orthesen en (OSA) schoenen worden geproduceerd.


Wat ga je doen?

Met jouw achtergrond in of affiniteit met de orthopedische branche ga je aan de slag met ondersteunende werkzaamheden op één van onze Livit-vestigingen in de regio. Natuurlijk doorloop je een gedegen intern opleidingstraject. Je leert onder begeleiding voetdrukmetingen, steunzoolaanmeting, controle-afspraken en aflevering van bepaalde hulpmiddelen te doen zodat de orthopedisch adviseurs op de vestigingen optimaal ondersteund worden.

Je komt te werken in een superleuk multidisciplinair team van collega’s die verdeeld zijn over de locaties in de betreffende regio waar je gaat werken. Ieder met z’n eigen expertise op de vakgebieden waar Livit actief is, zoals pro- en ortheses, orthopedische schoenen, steunzolen en therapeutische elastische steunkousen (TEK).

Kortom een hele inspirerende omgeving waarbij jij je zowel op je eigen vakgebied verder specialiseert, maar ook in de breedte ontwikkelt. Mocht je je verder willen ontwikkelen als orthopedisch adviseur, dan gaan we daar uiteraard ook graag over in gesprek met je.

We zijn op zoek naar kandidaten woonachtig in de Randstad. 


Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Marco Toor (regiomanager) via mtoor@livit.nl of 06-14277796) Of je solliciteert direct via de button op onze website.


Wat breng je mee?

  • MBO of HBO- achtergrond in de orthopedische of aanverwante branche. Bijvoorbeeld DHTA, podotherapie of bewegingstechnologie.
  • Resultaat- en Klantgerichtheid, gericht op samenwerking
  • Fijne, sterke gespreksvaardigheden
  • In bezit van Rijbewijs B
  • Woonachtig in de regio Rotterdam, Den Haag of Amsterdam
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Dat onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken ook bij jou passen!

of