Overslaan naar content

Medewerker planning productieproces en werkvoorbereiding

Wat ga je doen?

Welke "regelneef" of "regeltante" komt ons gezellige team versterken in Dordrecht en helpt mee aan een soepel lopend productieproces?

Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerktraject ga je aan de slag. Je bent samen met je team ondersteunend aan het gehele productieproces (van order naar product voor de klant) van Livit."


Het productieproces is heel veelzijdig, enerzijds wordt er met innovatieve digitale technieken gewerkt zoals 3D printing of zijn er robots aan de slag. Anderzijds worden bepaalde producten nog helemaal handmatig gefabriceerd. In de levendige productiehal is het een veelzijdigheid van verschillende werkzaamheden! Zie filmpje hieronder!

In je rol houdt je continue zicht op de planning, de zogenaamde procesflow en kijkt wat er nodig is zodat het productieproces kan doorlopen. Je brengt bijvoorbeeld binnengekomen materiaal naar een afdeling, of je haalt producten op die klaar zijn en zorgt dat ze verzonden worden. Je hebt de hele dag door contacten met diverse collega’s zoals de orthopedisch adviseur die een order heeft geplaatst of technisch medewerker die een onderdeel van een prothese maakt. Je verwerkt administratieve gegevens, controleert en bestelt magazijnvoorraden of je springt een collega bij omdat de planning dreigt uit te lopen. Kortom een hele veelzijdige, diverse functie. Geen dag is hetzelfde!

Je werkt in een hecht team met 13 fijne, betrokken collega’s. Je overlegt dagelijks wat er moet gebeuren en gaat met elkaar aan de slag om het werk af te krijgen. Livit is een vlotte organisatie met korte lijntjes waar men blij wordt van nieuwe ideeën en een enthousiaste aanpak.

Wat breng je mee?

 • Liefst ervaring (bijvoorbeeld in een regelfunctie, winkel, logistiek, planningen maken, magazijn etc.), maar sowieso drive, passie en enthousiasme om je werk zo goed mogelijk te doen!
 • Een “hands-on” mentaliteit; je weet van aanpakken.
 • Houden van afwisseling: werk achter de computer én daarnaast lekker fysiek bezig zijn.
 • Een MBO- werk en denkniveau
 • Handig zijn met computers, liefst met Excel
 • Klantgerichte en dienstverlenende instelling,
 • Dat onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken ook bij jou passen!

Wij bieden:

 • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele flexibele en snelgroeiende organisatie.
 • Salariëring voor deze functie is conform de CAO metaal en techniek, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.
 • Daarnaast heb je recht op maar liefst 38 vakantie- en ATV dagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabitz” zie www.goodhabitz.com/nl-nl/ dus mocht je bijvoorbeeld je Excel-kennis willen verbeteren: dan kan dat!
 • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.

of