Overslaan naar content

Rondleiding productiehal orthopedische hulpmiddelen, logistiek en robotica donderdag 29 februari

Wat ga je doen?

Voor diverse afdelingen in onze productiehal in Dordrecht zijn we met regelmaat op zoek naar nieuwe collega's

Daarom willen wij graag laten zien wat het werk inhoudt en wie jouw toekomstige collega's zijn! 

We leiden je graag rond op donderdag 29 februari om 10 uur. De rondleiding duurt maximaal een uurtje. En mocht je dan interesse hebben dan gaan we graag verder in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. 

Over Dordrecht en de afdelingen: 

In Dordrecht staat onze “slimme fabriek” waar dagelijks orthopedische hulpmiddelen worden geproduceerd en gedistribueerd. Het productieproces is heel veelzijdig, enerzijds wordt er met innovatieve digitale technieken gewerkt zoals 3D printing of zijn er robots aan de slag. Anderzijds worden bepaalde producten nog helemaal handmatig gefabriceerd. In de levendige productiehal is het een veelzijdigheid van verschillende werkzaamheden.

Onze medewerkers werken hier in een dynamische, professionele en informele werkomgeving. Met ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Vakmanschap en klantgerichtheid gaan bij ons hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en teamwork.


De afdelingen in Dordrecht zijn:

  • Logistiek
  • Werkvoorbereiding
  • Werkplaats Orthopedische Schoenen
  • Werkplaats productie Pro - en Orthesen (verschillende materialen als bijvoorbeeld carbon, siliconen, zilver, kunststof, hout en leer)
  • Robotica en CadCam
  • Customer Support

Dus wil je samen met ons het leven van onze klanten een stukje beter maken? Herken je jezelf in onze kernwaarden: gedreven, betrokken, samen en trots? Ben je daarnaast handig en praktisch ingesteld? Heb je bijvoorbeeld een logistieke, technische of productieachtergrond? Of blink je toevallig uit in leer- en of houtbewerking of andere materialen? Of wil je graag in een leuk team werken om zodoende je vak eigen te maken, kom dan langs op onze rondleiding.

Wat breng je mee?

interesse!?

We zijn op zoek naar meerdere collega's mét en zonder ervaring. Aantal uren per week zijn in overleg. 

Meld je aan via deze vacature of stuur mij een mail vblonk@livit.nl (Vivian Blonk, recruiter) met je cv. Na de aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging en dan zien we je graag!


of