Skip to content

Stage open sollicitatie

NederlandStage

Wat ga je doen?

Solliciteer voor een (meeloop)stage, afstudeerstage of -onderzoek Livit Ottobock Care


Ben jij gepassioneerd, gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende podiumplaats waar je jouw talenten kunt ontwikkelen en een positieve impact kunt maken? Zoek niet verder! Bij Livit Ottobock Care bieden we een unieke kans voor ambitieuze studenten.


Ben jij op zoek naar een (meeloop)stage, afstudeeronderzoek of -stage? Bij Livit Ottobock Care zijn wij altijd wel op zoek naar enthousiaste studenten die affiniteit hebben met de orthopedische branche en studeren in de richting van bijvoorbeeld orthopedische techniek/orthopedische technologie (schoenen, prothesen en orthesen), Huidtherapie, logistiek, ICT, Software Engineering. Dit mag een Wo-, Hbo- of Mbo-opleiding zijn. Afhankelijk van het soort opleiding kan je stagelopen op ons hoofdkantoor in Amsterdam, onze productielocatie in Dordrecht of op een van onze vestigingen door het hele land.


Wat wordt jouw rol?

Als stagiair(e) bij Livit Ottobock Care krijg je de kans op praktijkervaring op te doen in een inspirerende omgeving. Je zult betrokken zijn bij diverse projecten en activiteiten binnen ons bedrijf en staan ​​we open voor jouw eigen inbreng. Dit is de kans om jouw vaardigheden te leren van onze professionals in de branche en jouw vaardigheden te ontwikkelen in een externe en leerzame omgeving.


Wat breng je mee?

Wat bieden wij?

  • Een boeiende en leerzame stage in een toonaangevend bedrijf.
  • Begeleiding door ervaren professionals binnen productie, de paskamer of het hoofdkantoor.
  • Kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Een inspirerende werkomgeving waar innovatie centraal staat.
  • Stagevergoeding

Als je besluit om een ​​open sollicitatie te sturen, zorg er dan voor dat je aangeeft wat je studeert, naar wat je op zoek bent en wat de vereisten vanuit school zijn. Ook willen wij graag weten waar jouw interesses en/of ambities liggen, zodat wij een beeld kunnen krijgen van hoe jij in onze organisatie zou passen. Daarnaast ontvangen we graag je cv, zodat wij een nog vollediger beeld van jou kunnen krijgen. Vervolgens zullen wij jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken en laten weten wat de mogelijkheden zijn binnen ons bedrijf.

Interesse? 


Stuur jouw cv en motivatiebrief via de sollicitatieknop hieronder. Als je nog vragen hebt, kan je deze ook besluiten stellen door te mailen naar onze stagecoördinator Fleur Lint, via Livitacademy@livit.nl

of