Overslaan naar content

Werken bij Livit

Iedereen bij Livit zet zich maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken. Dat doen we met hulpmiddelen, advies en begeleiding én met oprechte aandacht. Zodat onze klanten weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen.

Werken bij Livit betekent elke dag het beste uit jezelf halen om een ander het allerbeste te kunnen geven.

Samen maken we onze voorsprong groter Onze organisatie sterker, onze werkplek en samenwerking met collega’s leuker. Wij samen bepalen de toekomst van Livit. Wij waarderen transparantie en openheid over ons bedrijf, en delen daarom graag de uitkomsten van het jaarlijkse Medewerkers Tevredenheid Onderzoek.

Onze kernwaarden hebben we samen gedefinieerd: Samen, Betrokken, Trots en Gedreven.

Ze helpen ons te bouwen aan een sfeer van eenheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Ze zijn ons in- en extern kompas. En we spreken elkaar erop aan, zodat ze bijdragen aan onze ontwikkeling en groei en ons helpen klanten, verwijzers en andere belanghebbenden beter van dienst te zijn.

Ieder jaar vragen we onszelf naar de stand van zaken in een Medewerkers Tevredenheid Onderzoek (MTO)

Hoe kijken wij naar Livit? Ons werk, omgeving? En hoe ervaren we onze kernwaarden.

Spreekt de visie van Livit je aan, beschik je over een passende achtergrond en wil je je ambities bij ons waarmaken? Bekijk onze openstaande vacatures

Wat biedt Livit jou?

Livit Academy

Vanuit de Livit Academy helpen we onze medewerkers in hun ontwikkeling en professionele carrière. We stellen een opleidingstraject op maat samen, zodat jij je zowel persoonlijk als professioneel kunt ontwikkelen. Zo ondersteunen wij onze medewerkers het beste uit zichzelf te halen om onze klanten naar volle tevredenheid te helpen.

Daarnaast bieden we "Good Habitz" aan, een bekende online aanbieder van trainingen en opleidingen. Van een cursus Excel tot persoonlijke effectiviteit.

Arbeidsvoorwaarden:

Als je bij ons komt werken, krijg je veel terug voor je werk! Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Denk aan de primaire voorwaarden, zoals je salaris, uren en vakantiedagen. Maar ook aan de secundaire voorwaarden, zoals een vitaliteitsbonus.

Binnen Livit houden wij ons aan de CAO Metaal en Techniek of de CAO Schoentechniek afhankelijk van je functie. Je weet dus zeker dat er goede afspraken zijn over de arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld dat je recht hebt op minimaal 38 vakantie- en ATV dagen als je full-time werkt.

Daarnaast hebben we regelingen voor een fietsplan en kun je met voordeel sporten bij vele sportscholen in je eigen buurt!

Bovenal bieden we je een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele, innovatieve flexibele en snelgroeiende organisatie! Onze collega's werken graag bij Livit en dat willen we zo houden!