Overslaan naar content

OPLEIDINGSPLEKKEN ORTHOPEDISCH ADVISEUR SCHOENTECHNIEK

Wat ga je doen?

Livit is op zoek naar Fysiotherapeuten of Bewegingstechnologen die opgeleid willen worden in de Orthopedische Schoentechniek.

In Den Haag, Leiden en Amsterdam hebben we mooie vestigingen van Livit waar een team van fijne collega’s werkt met verschillende functies en expertises, maar allemaal met dezelfde missie: “we zetten ons maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken zodat ze weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen”.

Nu willen we graag uitbreiden met een nieuwe enthousiaste collega voor de functie van Orthopedisch Adviseur Schoentechniek.

In de functie van Orthopedisch Adviseur Schoentechniek (ook wel Orthopedisch Schoenmaker genoemd) ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van orthopedische schoenen op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met artsen/voorschrijvers in de regio en onderhoudt contacten met bestaande ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen. Je gaat zoveel mogelijk werken in de regio/ vestiging waar je woonachtig bent. Als je in Den Haag en omgeving woont is dat een pré maar ook binnen andere regio’s zijn mogelijkheden.

Ben jij Fysiotherapeut of Bewegingstechnoloog en spreekt deze functie je aan? Word je enthousiast van het vooruitzicht weer een opleiding te starten? Wij maken dan graag tijd voor een goed gesprek. Om als Orthopedisch Adviseur Schoentechniek werkzaam te kunnen zijn moet je beschikken over een diploma Mens en Techniek van de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Deze opleiding wordt ook duaal aangeboden indien je uiteraard een werkplek hebt. Bij Livit ben je welkom om deze combinatie leren en werken vorm te geven. Je komt bij ons in dienst voor 32 uur en gaat daarnaast om de week een dag naar school. Wij betalen je een marktconform salaris en je opleiding. Natuurlijk zorgen we voor een goed opleidingstraject en begeleiding. Houd rekening met een traject van 2 á 3 jaar.


Bij Livit werk je met de nieuwste producten, materialen en digitale aanmeet- en productietechnieken. Want al zal het ambacht nooit uit ons vak verdwijnen, wij geloven in innovatie en investeren daarom volop in nieuwe technieken, zoals robotica, scannen (digitaal aanmeten), 3D printen, virtual reality en nanotechnologie. In Dordrecht staat onze nieuwe “slimme fabriek” waar dagelijks, naast het meest prachtige en complexe OSA schoeisel ook orthopedische hulpmiddelen worden geproduceerd en gedistribueerd. Tevens hebben we onze eigen schoenenlijn Ambulo.

Ben je benieuwd naar ons bedrijf, de functie en het opleidingstraject?
Dan kun je altijd contact opnemen met Marco Toor (regiomanager) 06-142477796/mail mtoor@livit.nl of met Marjolijn Reens (HR) 06-46245397/mail mreens@livit.nl. 

Of je solliciteert direct via de button onderaan de vacature.


Wat breng je mee?

 • Functievereisten:
 • Diploma Fysiotherapie of Bewegingstechnologie;
 • Een goede motivatie voor de functie van Orthopedisch Adviseur Schoentechniek en het opleidingstraject;
 • Zelfstandigheid en Eigenaarschap (werken én leren is een pittige combinatie);
 • Fijne, sterke gespreksvaardigheden
 • Beschikbaarheid 32- 40 uur per week, in bezit van Rijbewijs B
 • Onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken passen bij jou.

Wij bieden: 

 • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele, innovatieve flexibele en snelgroeiende organisatie.
 • Salariëring is op basis van kennis, opleiding en ervaring, passend binnen de CAO schoentechniek.
 • Daarnaast heb je recht op maar liefst 39 vakantie- en ATV dagen (bij een fulltime dienstverband)
 • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabitz” zie www.goodhabitz.com
 • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.
Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
 • Den Haag , Noord-Holland, Nederland
+1 meer
Orthopedisch advies

of