Overslaan naar content

Orthopedisch Adviseur Pro- en Orthesen Amsterdam

Wat ga je doen?

In Amsterdam hebben we een mooie vestiging van Livit waar een team van fijne collega’s werkt met verschillende functies en expertises, maar allemaal met dezelfde missie: “we zetten ons maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken zodat ze weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen”.

Nu willen we graag uitbreiden met een nieuwe enthousiaste collega!


Wat ga je doen?

In de functie van orthopedisch adviseur/ instrumentmaker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van pro- en orthesen. Je werkt nauw samen met fysiotherapeuten, ergotherapeuten en revalidatieartsen en vormt zo een behandelteam waarmee je een multidisciplinair spreekuur houdt. Dit doe je in de regio Amsterdam, tevens onderhoud je de contacten met de bestaande ziekenhuizen, revalidatiecentra en verpleeg- en zorginstellingen.

Je komt dus te werken in een superleuk multidisciplinair team van collega’s die verdeeld zijn over meerdere locaties in de regio Amsterdam. Ieder met z’n eigen expertise op de vakgebieden waar Livit actief is, zoals pro- en ortheses, orthopedische schoenen, steunzolen en therapeutische elastische steunkousen (TEK).

Je komt in een vlotte organisatie met korte lijnen waar men blij wordt van nieuwe ideeën en een enthousiaste aanpak. Dus deelnemen aan interne werkgroepen, zodat je jouw kennis en ervaring kunt delen met onze organisatie, is altijd mogelijk!

Bij Livit werk je met de nieuwste producten, materialen en digitale aanmeet- en productietechnieken. Want al zal het ambacht nooit uit ons vak verdwijnen, wij geloven in innovatie en investeren daarom volop in nieuwe technieken, zoals robotica, scannen (digitaal aanmeten) en 3D printen. 

In Dordrecht staat onze nieuwe “slimme fabriek” waar dagelijks, naast de meest prachtige en complexe prothesen, ook orthesen en (OSA) schoenen worden geproduceerd.


Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Marco Toor (regiomanager) 06-142477796 of via mail mtoor@livit.nl. Of je solliciteert direct via de button onderaan de vacature. 

Wat breng je mee?

  • Resultaat- en Klantgerichtheid, gericht op samenwerking
  • Fijne, sterke gespreksvaardigheden
  • Beschikbaarheid 32- 40 uur per week, in bezit van Rijbewijs B
  • Dat je voldoet aan de eisen conform het Kwaliteitsregister voor Orthopedisch Technologen (KWOT)
  • Dat onze kernwaarden: Samen, Trots, Gedreven en Betrokken ook bij jou passen!
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Orthopedisch advies

of