Overslaan naar content

Teamleider Productieplanning en Werkvoorbereiding

Wat ga je doen?

In Dordrecht staat onze productiehal waar 130 collega's dagelijks zorgdragen voor de productie van orthopedische hulpmiddelen zoals pro- en orthesen en orthopedische schoenen. Op zo’n 400 locaties in ’t land worden dagelijks deze hulpmiddelen aangemeten door de orthopedisch adviseurs. Vervolgens worden deze hulpmiddelen speciaal in Dordrecht op maat gemaakt, enerzijds met behulp van de nieuwste technieken bijvoorbeeld een robot, anderzijds worden bepaalde producten nog helemaal handmatig gefabriceerd. Om vervolgens gedistribueerd te kunnen worden om uit te leveren aan onze klanten. In deze levendige productiehal is het een veelzijdigheid van verschillende werkzaamheden!


Wat ga je doen: 

Jij stuurt de teams “werkvoorbereiding” en “centrale spreekuurvoorbereiding” aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continue verbeteren van de werkprocessen op deze afdelingen.


Het team “werkvoorbereiding” houdt continue zicht op de planning, de zogenaamde procesflow en kijkt wat er nodig is zodat het productieproces soepel loopt en de orthopedische hulpmiddelen op tijd klaar zijn. Het team van de “centrale spreekuurvoorbereiding” zorgt er dagelijks voor dat de adviseurs van Livit (door het hele land) op tijd deze speciaal op maat geproduceerde hulpmiddelen ontvangen, zodat zij deze kunnen afleveren aan onze klanten.

In je rol van procesmanager ben je de drijvende kracht achter het optimaliseren van de supply chain processen. Door jouw analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen weet je knelpunten te identificeren en efficiënte oplossingen te implementeren. Je houdt de lopende processen in de gaten en stuurt bij waar nodig.

Als Teamleider ben jij de spil binnen het team. Je zorgt voor een goede samenwerking, heldere communicatie en een positieve werksfeer. Je motiveert en inspireert het team om continu te streven naar verbetering. Met jouw coachende stijl zorg je ervoor dat elk teamlid zijn potentieel kan benutten en bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen.


Als Teamleider bij Livit Ottobock Care krijg je de kans om een dynamisch team te leiden en bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie. Ben jij de gedreven professional die wij zoeken? Solliciteer dan nu!


Wat breng je mee?

 • HBO werk en denkniveau op gebied van logistiek en procesverbeteringen
 • Servicegericht met leidinggevende vaardigheden
 • Kennis van ERP systemen (liefst van Navision en Business Central) is een pré
 • Ervaring met procesverbeteringen
 • Communicatief vaardig
 • Dat onze kernwaarden: samen, trots. gedreven en betrokken ook bij jou passen!


Wij bieden:

 • Een afwisselende baan in een leuk team binnen een professionele flexibele en snelgroeiende organisatie.
 • Salariëring voor deze functie is conform de CAO metaal en techniek, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.
 • Daarnaast heb je recht op maar liefst 38 vakantie- en ATV dagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Veel ruimte voor ontwikkeling, je kunt namelijk onbeperkt gebruik maken van het online trainingsaanbod (een enorm breed scala van allerlei soorten opleidingen) van “GoodHabitz” https://www.goodhabitz.com/nl-nl/
 • Je kunt gebruik maken van kortingsmogelijkheden op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.
Op locatie
 • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Logistiek / Werkvoorbereiding

of